Social Media

100+ Instagram tips!

Eén van de leukste social media kanalen vind ik toch wel Instagram. Dit komt mede door de interactie die ik heb met mijn volgers. Toch wil ik heel graag meer met Instagram doen. Ik ging opzoek naar tips en tricks voor Instagram op Pinterest en die vond ik! Niet één maar zelfs honderden. Natuurlijk wil ik die maar al te graag met jullie delen!

Ik vind Instagram heel fijn en interessant. Zeker nu ik mij meer ben gaan verdiepen in marketing. Ik zou graag mijn Instagram account willen laten groeien en zo meer bezoekers generen naar mijn blog.

100+ Instagram tips voor jou!

Op Pinterest kun je dus mega goede en zeker veel tips vinden voor Instagram! Bijvoorbeeld wanneer je het beste kunt posten, hoe je de perfecte feed krijgt of hoe je een geschikte bio schrijft.

Hierboven vind je mijn bord op Pinterest over Instagram! Bomvol artikelen die jou helpen!

Sinds kort ben ik ook begonnen met een Instagram over Bullet Journaling! Die gaat trouwens echt mega hard. Daar merk ik echt de interactie en gedeelde interesses! Binnenkort zal ik mijn favoriete tips delen met jullie en hoe ik deze dus toepas!

Liefs, Beaudine

Leave a Reply