missbeaudine-beaudine-over-avifauna-vogel-ooienvaar-vogels-selfie

About

Hi! Wat leuk dat je op MissBeaudine.nl bent! Ik ben Beaudine (30-05-1994). Vier jaar geleden (maart 2014) ben ik begonnen met happinessbybeaudine.nl. Ik vond het heerlijk om met mijn hobby bezig te zijn. Want wat was het één groot avontuur. Ik vond het heerlijk en de ene na de andere blog kwam online. Toch vond ik dat er wat anders moest, HappinessbyBeaudine paste niet helemaal meer bij mij. Ik wilde mij focussen op andere dingen. Zo was daar MissBeaudine.nl

MissBeaudine.nl blijft nog altijd lekker persoonlijk zoals jullie van mij gewend zijn. Ik ben dus Beaudine, 23 jaar en ik woon in Alphen aan den Rijn.

Dagelijks ben ik bezig met het maken van content. Of het nu lange blogposts en nieuwsbrieven zijn of kortere inhoud voor zowel Facebook/Instagram als Twitter. Het is in ieder geval mij allergrootste passie. Daarnaast fotografeer ik graag, ben ik een echte planner, zit ik graag op social media of zit ik met een kopje koffie aan het werk. Oh en ik ben mega gek op sushi en pizza! Ik vind het heerlijk om alles te delen wat ik zoal meemaak. Of dit nu over lekker eten is, mijn reizen, de allerbeste interieur tips of mijn tips voor jou op social media. Ik wil heel graag dat op MissBeaudine.nl alles mogelijk is. Ik neem je mee met mijn leven. Ook de dingen die even moeilijk gaan, maar ook de prachtige dingen.

missbeaudine-beaudine-macbook-flatlay-drinks-lifestyle-over-mij

Beaudine in het kort:

Beaudine | 24 jaar | woont samen met Dylan in Alphen aan den Rijn | heeft een hondje: Nola en een poes Kiwi | is gek op interieur, eten en social media | doet een Online Marketing opleiding

Wat kan je verwachten

Op MissBeaudine.nl is geen echte planning. Wanneer mij creativiteit losbarst zal je veel artikelen tegenkomen. Op dit moment zoek ik nog een leuke baan en heb ik dus alle tijd van de wereld!

Pak dus snel een kopje thee of koffie erbij en heel veel leesplezier!