Food

Een super lekkere zomerse meloensalade

Salades zijn het lekkerste tijdens een warme dag. Ik had nog meloen, mozzarella en rucola in de koelkast liggen en daarom dacht ik, wat als ik het bij elkaar doe? Zal er dan niet een lekkere salade uitkomen? Ik testte het uit en vond een heerlijk salade. Maak kennis met deze heerlijke meloensalade.

Meloensalade

  • Rucola
  • Serranoham
  • Meloen
  • Mozzarella
  • Zout en peper

Bereiding:

  • De rucola even wassen en een laagje op het bord leggen.
  • De meloen heb ik in stukjes gesneden en vervolgens erop gelegd.
  • De mozzarella heb ik gescheurd en ook verdeeld over de rucola.
  • Daarna heb ik de serranoham gescheurd en ook verdeeld over de rucola.
  • Als laatste een beetje zout en peper eroverheen en je kunt lekker smikkelen.

Eet smakelijk!
Liefs, Beaudine

Leave a Reply