Beauty & Fashion

Je eigen zoete lipscrub maken

Wauw, wat is dit onderwerp lang geleden zeg! Ja, dat vond ik ook en daarom is het weer tijd voor een super leuke DIY. Deze keer gericht op beauty. Ik heb namelijk een overheerlijke lipscrub gemaakt!

Lipscrub

  • Kokosvet
  • Suiker
  • Vanille suiker
  • Sap van frambozen
  • Lepel

Ik heb voor het sap gekozen van frambozen, omdat als ik hele frambozen zou nemen, zouden er teveel pitjes in komen en dat maakt dat mijn lipscrub moeilijker op te smeren was. Ik heb gewoon gekozen voor diepvries frambozen, als je die laat ontdooien komt er een heleboel sap vanaf.

lipscrub-scrub-makeup-lippen-diy-zelf-maken

Voor een klein potje heb ik 1 theelepel kokosvet en 4 theelepels suiker gemengd. Daarna voeg ik de sap van de frambozen toe en een theelepel vanille suiker.

lipscrub-scrub-makeup-lippen-diy-zelf-maken

Je kunt natuurlijk elk soort sap gebruiken die jij wilt. Dat maakt niet uit. De vanille suiker zorgt voor een lekker smaakje, wanneer je je lippen aflikt. Mijn frambozensap was namelijk een beetje zuur. Je kunt de frambozensap dus ook achterwegen laten.

Zou je deze lipscrub ook zelf willen maken of koop je ze liever in de winkel?

Liefs, Beaudine

Leave a Reply