Beauty & Fashion

M.A.C. Pink Nouveau lipstick review

Zo gaaf! Vandaag ga ik het hebben over mijn allereerste M.A.C. lipstick. Ja, je hoort het goed mijn allereerste. Ik had meegedaan aan een winactie en mocht dan een M.A.C. lipstick uitzoeken naar keuze! Ben je ook zo benieuwd welke M.A.C. lipstick ik heb uitgezocht.

Dat was een behoorlijke zoektocht, welke lipstick is nou mooi en welke stond mij ook echt. Ik heb nog nooit een M.A.C. lipstick vast gehad en daarom ben ik naar de Douglas gegaan. Ik heb een heleboel kleuren in mijn handen gehad. Felle, nude, rode etc. Echt ik dacht dat er nog geen einde aan kwam. En dan heb ik het nog niet gehad over de verschillende substansies zoals, Satin, Glanzend, Matte, Froste, Crème, Intens etc. Ik twijfelde enorm tussen Candy Yum Yum en Pink Nouveau. Uiteindelijk is het de M.A.C. Pink Nouveau lippenstift geworden!

M.A.C. Pink Nouveau

De M.A.C. lipstick komt in een kartonnen doosje. Aan de buitenkant kan je niet zien om welke kleur het gaat behalve dan door de naam. De huls is zwart en kogelvormig, en er zit een zilveren detail in. De Pink Nouveau heeftt een Satin substantie.

make-up-pink-noveau-mac-lipstick-douglas-new

De lippenstift voelt enorm zacht aan, echt satijn zacht (is dat een woord? Ik vind van wel haha). Hij voelt erg prettig aan. Bij het swatchen merkte ik al dat hij met een streep al voldoen de kleur afgaf. Er zit dus veel pigment in.

Ik ben vreselijk verliefd op de mooie kleur. Natuurlijk houd ik wel van fel aanwezig lippen (dit komt omdat mijn bril, de ooglook minder zichtbaar maakt), maar mijn keuze voor Pink Nouveau was blijkbaar een goede keuze! Hij bevat enorm veel pigment, is onwijs zacht, ruikt lekker en blijft erg lang zitten. Ik ben dit niet echt gewend van lippenstiften, maar als hij zelf na een maaltijd blijft zitten. Dan is het echt een pluspunt!

Ik ben onwijs blij met mijn M.A.C. lipstick. Ik draag hem tot nu toe elke dag. Ik vind de felle kleur zelf geen probleem. Als je de M.A.C. lipstick zelf koopt, moet je natuurlijk wel denken om de prijs. Natuurlijk betaal je voor het merkje, maar als ik zie wat ik ervoor terug krijg: zachte lippen, mooie kleur, blijft goed zitten en hij past perfect voor mij. Dan is het een zeer mooie prijsje voor een lipstick. Ik ben dus echt onwijs tervreden.

De M.A.C Pink Nouveau Satin Lipstick is te koop voor €19,50 bij de M.A.C. Pro Store en de M.A.C counters in enkele luxere drogisterijen.

Wat vind jij van mijn allereerste M.A.C. lipstick, zou je zelf ook gaan voor zo’n felle kleur?

Liefs,

Beaudine

Leave a Reply