Beauty & Fashion

M.A.C. Relentlessly Red lipstick review

Yes, mijn eerste verjaardagscadeau van mijn cadeaubonnen is gekocht. Vandaag laat ik jullie met trots mijn nieuwe MAC Relentlessly Red lipstick zien. Inclusief swatches!

makeup-red-Relentlessly-mac-lipstick-douglas-new-4

MAC Relentlessly Red Lipstick

De lippenstift heeft de standaard vormgeving en zit in het vaste assortiment. Relentlessly Red is ‘Retro Matte’. Doordat de lipstick een matte finish heeft, is hij goed gepigmenteerd en zit hij lekker lang op je lippen.

makeup-red-Relentlessly-mac-lipstick-douglas-new-4

makeup-red-Relentlessly-mac-lipstick-douglas-new-4

De kleur is simpelweg fantastisch! MAC Relentlessly Red is een rode lippenstift met een vrij koele ondertoon. . Opvallend, en een perfect kleurtje voor deze zomer! Ik zou Relentlessly Red zelfs aanraden aan jongere meiden, als eerste rode lipstick. Doordat de lipstick alleen onwijs droog is, is het wel een beetje lastig met aanbrengen. Wanneer ik van plan ben de lipstick te dragen smeer ik mijn lippen voor het make-uppen al in met balsem. Wanneer ik dan klaar ben met de make-up is de balsem ingetrokken en brengt de lipstick een stuk fijner aan.
Het grote voordeel hiervan is, dat hij ongelofelijk goed blijft zitten. Hij overleeft een maaltijd prima!

Wanneer hij er eenmaal op zit, is het genieten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de lipstick echt heel erg mooi vind. Ik ben blij met deze aankoop. Wel is het langer werk om de lipstick bij te werken, zo moet je ook echt de lipstick er zoveel van af halen en daarna weer opnieuw aanbrengen.

Conclusie

Hij is dus wat lastiger met aanbrengen en bijwerken. Maar MAC Relentlessly Red is zo onwijs gaaf! Ik durfde echt geen rood te dragen (roze liefhebber), maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad.  Hij blijft zo fijn zitten (totdat je hebt gegeten ofcourse), dat je er niet meer aan hoeft te denken!

makeup-red-Relentlessly-mac-lipstick-douglas-new-4

Prijs en verkrijgbaarheid

De lipsticks van MAC kosten €19,50 en zijn onder andere te koop bij Douglas.

Liefs,

Beaudine

1 Comment

  1. M.A.C. Diva lipstick review - missbeaudine

    april 10, 2018 at 12:11 pm

    […] mijn lippen! Ik vind het jammer dat hij niet snel opdroogt, waardoor hij niet heel erg mat is. De MAC Relentlessly Red Lipstick droogde wel snel op en voelde erg matte aan. De Diva lipstick voelt naar mijn idee niet droog aan. […]

Leave a Reply