Beauty & Fashion

M.A.C. Diva lipstick review

Oeps, alweer een MAC review! Deze prachtige lipstick heb ik gekocht van Douglas bon voor mijn verjaardag. Ik ben steeds meer gaan houden van donkere lipsticks en daarom vond ik het eens tijd dat ik om een donkere lipstick in mijn stash te hebben! Zeg maar hallo tegen beauty MAC Diva!

Oeps, alweer een MAC review! Deze prachtige lipstick heb ik gekocht van Douglas bon voor mijn verjaardag. Ik ben steeds meer gaan houden van donkere lipsticks en daarom vond ik het eens tijd dat ik om een donkere lipstick in mijn stash te hebben! Zeg maar hallo tegen beauty MAC Diva! Over de MAC diva lipstick Mac Diva is een prachtige, donker rode kleur met een matte finish. Dit is wat MAC Cosmetics zelf zegt over de lipstick:  “De kleur en textuur van deze Lipstick hebben M∙A∙C beroemd gemaakt.” Zou het dan echt zo zijn? Ik ben benieuwd. Hier zie je een swatch van de lipstick op mijn arm. De kleur is enorm gepigmenteerd. Hij is diep rood van kleur en werkelijk prachtig! Op mijn huid is die al prachtig laat staan op mijn lippen! Ik vind het jammer dat hij niet snel opdroogt, waardoor hij niet heel erg mat is. De MAC Relentlessly Red Lipstick droogde wel snel op en voelde erg matte aan. De Diva lipstick voelt naar mijn idee niet droog aan. Je kan nog heel vaak 'wrijven'met je lippen. Die kleur!!! Hier word ik zo verliefd van! Hij blijft prima zitten. Een maaltijd overleeft hij wel, maar daarna moet ik hem wel bijwerken. Daarnaast geeft hij snel af. Ik ben gewend dat matte lipsticks niet afgeven, dat was dus even wennen. Op mijn boterham en kom zaten zo allemaal rode lippen haha! Conclusie: Hij is vrij makkelijk aan te brengen, goed gepigmenteerd en blijft een maaltijd zitten. Helaas geeft hij dus snel af en is hij minder mat als ik had gedacht. Prijs en verkrijgbaarheid De lipsticks van MAC kosten €19,50 en zijn onder andere te koop bij Douglas. Lots of love, Beaudine

Over de MAC diva lipstick

Mac Diva is een prachtige, donker rode kleur met een matte finish. Dit is wat MAC Cosmetics zelf zegt over de lipstick:  “De kleur en textuur van deze Lipstick hebben M∙A∙C beroemd gemaakt.” Zou het dan echt zo zijn? Ik ben benieuwd.

Oeps, alweer een MAC review! Deze prachtige lipstick heb ik gekocht van Douglas bon voor mijn verjaardag. Ik ben steeds meer gaan houden van donkere lipsticks en daarom vond ik het eens tijd dat ik om een donkere lipstick in mijn stash te hebben! Zeg maar hallo tegen beauty MAC Diva! Over de MAC diva lipstick Mac Diva is een prachtige, donker rode kleur met een matte finish. Dit is wat MAC Cosmetics zelf zegt over de lipstick:  “De kleur en textuur van deze Lipstick hebben M∙A∙C beroemd gemaakt.” Zou het dan echt zo zijn? Ik ben benieuwd. Hier zie je een swatch van de lipstick op mijn arm. De kleur is enorm gepigmenteerd. Hij is diep rood van kleur en werkelijk prachtig! Op mijn huid is die al prachtig laat staan op mijn lippen! Ik vind het jammer dat hij niet snel opdroogt, waardoor hij niet heel erg mat is. De MAC Relentlessly Red Lipstick droogde wel snel op en voelde erg matte aan. De Diva lipstick voelt naar mijn idee niet droog aan. Je kan nog heel vaak 'wrijven'met je lippen. Die kleur!!! Hier word ik zo verliefd van! Hij blijft prima zitten. Een maaltijd overleeft hij wel, maar daarna moet ik hem wel bijwerken. Daarnaast geeft hij snel af. Ik ben gewend dat matte lipsticks niet afgeven, dat was dus even wennen. Op mijn boterham en kom zaten zo allemaal rode lippen haha! Conclusie: Hij is vrij makkelijk aan te brengen, goed gepigmenteerd en blijft een maaltijd zitten. Helaas geeft hij dus snel af en is hij minder mat als ik had gedacht. Prijs en verkrijgbaarheid De lipsticks van MAC kosten €19,50 en zijn onder andere te koop bij Douglas. Lots of love, Beaudine

Hier zie je een swatch van de lipstick op mijn arm. De kleur is enorm gepigmenteerd. Hij is diep rood van kleur en werkelijk prachtig! Op mijn huid is die al prachtig laat staan op mijn lippen! Ik vind het jammer dat hij niet snel opdroogt, waardoor hij niet heel erg mat is. De MAC Relentlessly Red Lipstick droogde wel snel op en voelde erg matte aan. De Diva lipstick voelt naar mijn idee niet droog aan. Je kan nog heel vaak ‘wrijven’met je lippen.

Oeps, alweer een MAC review! Deze prachtige lipstick heb ik gekocht van Douglas bon voor mijn verjaardag. Ik ben steeds meer gaan houden van donkere lipsticks en daarom vond ik het eens tijd dat ik om een donkere lipstick in mijn stash te hebben! Zeg maar hallo tegen beauty MAC Diva! Over de MAC diva lipstick Mac Diva is een prachtige, donker rode kleur met een matte finish. Dit is wat MAC Cosmetics zelf zegt over de lipstick:  “De kleur en textuur van deze Lipstick hebben M∙A∙C beroemd gemaakt.” Zou het dan echt zo zijn? Ik ben benieuwd. Hier zie je een swatch van de lipstick op mijn arm. De kleur is enorm gepigmenteerd. Hij is diep rood van kleur en werkelijk prachtig! Op mijn huid is die al prachtig laat staan op mijn lippen! Ik vind het jammer dat hij niet snel opdroogt, waardoor hij niet heel erg mat is. De MAC Relentlessly Red Lipstick droogde wel snel op en voelde erg matte aan. De Diva lipstick voelt naar mijn idee niet droog aan. Je kan nog heel vaak 'wrijven'met je lippen. Die kleur!!! Hier word ik zo verliefd van! Hij blijft prima zitten. Een maaltijd overleeft hij wel, maar daarna moet ik hem wel bijwerken. Daarnaast geeft hij snel af. Ik ben gewend dat matte lipsticks niet afgeven, dat was dus even wennen. Op mijn boterham en kom zaten zo allemaal rode lippen haha! Conclusie: Hij is vrij makkelijk aan te brengen, goed gepigmenteerd en blijft een maaltijd zitten. Helaas geeft hij dus snel af en is hij minder mat als ik had gedacht. Prijs en verkrijgbaarheid De lipsticks van MAC kosten €19,50 en zijn onder andere te koop bij Douglas. Lots of love, Beaudine

Die kleur!!! Hier word ik zo verliefd van! Hij blijft prima zitten. Een maaltijd overleeft hij wel, maar daarna moet ik hem wel bijwerken. Daarnaast geeft hij snel af. Ik ben gewend dat matte lipsticks niet afgeven, dat was dus even wennen. Op mijn boterham en kom zaten zo allemaal rode lippen haha!

Oeps, alweer een MAC review! Deze prachtige lipstick heb ik gekocht van Douglas bon voor mijn verjaardag. Ik ben steeds meer gaan houden van donkere lipsticks en daarom vond ik het eens tijd dat ik om een donkere lipstick in mijn stash te hebben! Zeg maar hallo tegen beauty MAC Diva! Over de MAC diva lipstick Mac Diva is een prachtige, donker rode kleur met een matte finish. Dit is wat MAC Cosmetics zelf zegt over de lipstick:  “De kleur en textuur van deze Lipstick hebben M∙A∙C beroemd gemaakt.” Zou het dan echt zo zijn? Ik ben benieuwd. Hier zie je een swatch van de lipstick op mijn arm. De kleur is enorm gepigmenteerd. Hij is diep rood van kleur en werkelijk prachtig! Op mijn huid is die al prachtig laat staan op mijn lippen! Ik vind het jammer dat hij niet snel opdroogt, waardoor hij niet heel erg mat is. De MAC Relentlessly Red Lipstick droogde wel snel op en voelde erg matte aan. De Diva lipstick voelt naar mijn idee niet droog aan. Je kan nog heel vaak 'wrijven'met je lippen. Die kleur!!! Hier word ik zo verliefd van! Hij blijft prima zitten. Een maaltijd overleeft hij wel, maar daarna moet ik hem wel bijwerken. Daarnaast geeft hij snel af. Ik ben gewend dat matte lipsticks niet afgeven, dat was dus even wennen. Op mijn boterham en kom zaten zo allemaal rode lippen haha! Conclusie: Hij is vrij makkelijk aan te brengen, goed gepigmenteerd en blijft een maaltijd zitten. Helaas geeft hij dus snel af en is hij minder mat als ik had gedacht. Prijs en verkrijgbaarheid De lipsticks van MAC kosten €19,50 en zijn onder andere te koop bij Douglas. Lots of love, Beaudine

Conclusie:

Hij is vrij makkelijk aan te brengen, goed gepigmenteerd en blijft een maaltijd zitten. Helaas geeft hij dus snel af en is hij minder mat als ik had gedacht.

Prijs en verkrijgbaarheid

De lipsticks van MAC kosten €19,50 en zijn onder andere te koop bij Douglas.

Liefs,

Beaudine

Leave a Reply