Beauty & Fashion

Spijkerstof en rode lippen

Hoi allemaal! Vorige week zaterdag ben ik naar Avifauna geweest. Een fijn spijkerjas en dus echt een dagelijkse outfit. Kijk en lees je gezellig mee?

Ik ging heerlijk met de ouders en broers van Dylan en mijn nichtje eten bij Avifauna! Echt zo lekker altijd daar. Het was echt heerlijk weer en je mag dan altijd nog het park op. Dus deden we heerlijk een rondje door het park zelf! Super gezellig en wat hebben we gelachen!

Outfit Details

H&M spijkerjasje
ONLY shirtje 
H&M
broek
Mustang schoenen

Een spijkerjasje kan oneindig vaak gecombineerd worden en zit ook nog eens heerlijk! In deze outfit post draag ik dan ook kledingstukken die ik elke dag zou kunnen dragen. Echte fijne items dit!

Zijn jullie wel eens in Avifauna geweest?

Lief, Beaudine

Leave a Reply