Food

Tony’s Chocolonely Popcorn met discodip en coffe crunch

 Ik ben echt blij dat ik Tony’s  En daarom is het aan mij weer te taak om lekker Tony’s Chocolonely te mogen proeven! YES! Vandaag ga ik de Popcorn met discodip en coffee crunch proeven! Ik heb er zin in!

Tony’s Chocolonely met popcorn en discodip

discopdip-tony-chocolonely-chocolade-food-eten-proeven

discopdip-tony-chocolonely-chocolade-food-eten-proeven1

Ik begin met de Tony’s Chocolonely popcorn en discodip! Dit is een favoriet uit de limited editions van 2015! Hij blijft dus nog wel eventjes! Maar laten we het nu even over de smaak hebben: De smaak van deze reep is zoet, luchtig door de popcorn en knapperig door de discodip. Het smaakt heel erg naar van die chocoladerepen met gepofte rijst. Hij is echt onwijs lekker, een perfecte combi. Houd jij dus van zoete chocolade dan raad ik je deze reep echt aan!

Tony’s Chocolonely met coffee en crunch

coffe-koffie-crunch-tony-chocolonely-chocolade-food-eten-proeven

Dan nu de Tony’s Chocolonely met coffee en crunch. Als ik zo kijk naar de reep zie ik geen crunch? Deze reep is zacht van structuur. Hmm, ik vind hem yummy! Hij is zacht en vol van smaak, zoet maar niet te zoet en hij heeft een goede crunch! Ja echt er zit crunch in! De reep heeft eerst een zachte smaak, daarna een lekkere stevige crunch met als gevolg een volle, pure koffiesmaak die een tijd in je mond blijft hangen.

De repen heb ik gekocht bij de Jamin. Hier kostte ze €3,50. Niet heel goedkoop, maar Tony’s chocolonely chocolade is gewoon hemels dus ik vind het die €3,50 echt wel waard!

Wat je jouw favoriete limited edition Tony’s Chocolonely?

Liefs, Beaudine

Leave a Reply