Persoonlijk

Welkom kleintje!

We hebben er samen heel erg lang over nagedacht. We wonen nu ongeveer een maandje samen en al heel lang wilde ik een huisdier erbij! Uiteindelijk heb ik Dylan over kunnen halen.

Een kitten

30 mei ben ik jarig en ik wilde gewoon heel graag een kitten. Je kent het wel dat je voor je verjaardag of aan sinterklaas een huisdier vraagt. Zo vroeg ik dus een kitten. Over één ding waren Dylan en ik het eens. De kitten werd geen zwart-witte. We zagen heel veel mooierds en ook allerlei kleuren. Toen kwamen we bij een rode kitten. Ze was oud genoeg om weg te mogen ennnnn het was een poesje. Rode tabby poesjes komen niet vaak voor. Meestal zijn dit katers.

kiwi-poes-rood-rode poes-kitten-wit-huisdier

De naam

We maakte vorige week woensdag een afspraak. Natuurlijk kon ik niet wachten, want ik was verliefd. (note: nu ik dit schrijf ligt ze heerlijk naast me en geniet ik volop). Die avond mocht ik haar bekijken. Ze had hele lieve oogjes en was erg knuffelig! I like it! Deze nam ik mee! Dit werd mijn poesje. Mijn kiwi! Jaa je hoort het goed! Ze heet namelijk Kiwi!

Hier moet ik even wat over vertellen. Ik had tijdens de wedstrijd van Feyenoord samen met mijn nichtje namen bedacht. Het werd Kiwi, Sushi, Jillz of Mango. Mango viel al snel af, ik wilde namelijk twee lettergrepen net als Nola. Dylan noemt de poes van vrienden van ons al Sushi. Dus nee die ook niet. Toen was het Kiwi of Jillz. Dylan heeft de knoop doorgehakt. Het werd Kiwi! En OMG wat ben ik blij! Mijn liefde voor haar is nu al onvoorstelbaar.

kiwi-poes-rood-rode poes-kitten-wit-huisdier

Nola en Kiwi.

Wauw dat gaat echt waanzinnig goed. De eerste ontmoeting zat Kiwi in de reismand en mocht Nola ruiken. Kiwi was onwijs nieuwsgierig en dus vond ik het tijd om hem open te zetten. Ik legde Nola op de zij en ging met der knuffelen, terwijl Kiwi het huis verkende. Wauw Wauw. Nola vond het onwijs interessant en snuffelde wat. De volgende dag waren ze al onwijs aan het spelen en kwam Kiwi steeds uitdagen. De eerste keer alleen laten was wel eng. Nola heb ik vast gedaan in de bench en Kiwi los in de gang wel konden ze naar elkaar toe. Na drie uurtjes zag ik tot mijn verbazing dat Kiwi bij Nola in de bench lag. Toen wist ik het zeker dit komt wel goed. Nu slapen ze ’s nachts samen en piept Nola ook niet meer ’s nachts!!

Tot op de dag van vandaag ben ik gek op Kiwi en Nola. Ze doet het onwijs goed. Is erg lief en probeert elke dag wat nieuws uit! Kiwi is een voorbeeldige kitten, ik had mij niks beters kunnen voorstellen!

Liefs! Beaudine & Kiwi

Leave a Reply