Interieur

Wij gaan samenwonen!

Jaaa! Het hoge woord is er uit! Wij gaan samenwonen! Hoe, waar en wanneer dat ga ik je vandaag uitleggen in dit artikel.

Via via kreeg ik te horen dat er een nieuwbouwwijk in de verhuur kwam. In november was er een kijkdag bij de woningbouw en hebben we gekeken welke woning wij zouden willen (er waren namelijk meerdere types). Daarna volgen het inschrijven en het lange wachten. Het duurde namelijk allemaal best wel lang..

Eindelijk was daar de brief! Wij gaan wonen in een nieuwbouwwijk, op zes hoog en met twee slaapkamers. Helaas duurt het nog een aantal maandjes, de sleutel krijgen wij pas eind april/medio mei. Opzich prima! Ik bedoel dan kunnen we nog even flink sparen haha!

Qua meubels hebben we een hele hoop. Daarnaast staat er boven heel veel servies die wij vorige jaar gevraagd hadden met Kerst + mijn Blond Amsterdam collectie! Genoeg dus eigenlijk!

En dan is wil ik ook graag een nieuwe categorie inluiden: ‘Interieur!’ Hier ga ik alles laten zien, wat zijn we van plan? Wat willen we doen en hoe staat het ervoor? We beginnen dus lekker aan veel voorpret en als het allemaal zover is horen jullie dat van mij!

 

Leave a Reply